maanantai 11. helmikuuta 2013

Sunnuntai yllätys, täydellinen sellainen ♥Ihana ihana sunnuntai ja minut yllätettiin täysin !! Eilen meillä oli tarkoitus mennä nauttimaan ystäväperheen kanssa aamiaista Klaus K hotelliin. Päästyämme perille ihanat ystäväni olivatkin järkänneet yllätys baby showerit minulle. Ihana yllätys rakkailta ystäviltä ja en voi käsittää, että mieheni on ollut huijauksessa mukana haha, sillä yleensä osaan kyllä tulkita jos jotain salaillaan selkäni takana :)  Ilmeisesti olen ollut niin keskittynyt näihin loppuraskauden vaivoihini, etten ole huomannut mitään. Poika oli hieman harmissaan ettei nähnytkään parasta ystäväänsä, sillä olin sitä hehkuttanut koko aamun hänelle, mutta tämä mamma oli todella onnellinen ajasta ystävien kanssa. Ja pojan parasta ystävää nähdään sitten ensi viikolla ystävänpäivän merkeissä :)

 Nautimme ystävieni kanssa ihanan aamiaisen ja sain aivan ihania paketteja.
 ( Ystäväni taitavat lukea tätä blogia, sillä paketeista paljastui juuri niitä viimeisiä hankintoja joita olen miettinyt, mutta joita en ole ennättänyt hankkia ).
Huomaatteko Benettonin huovan... se jota jäin pohtimaan ja harmittelemaan kun ne ehti loppumaan. Yksi ystävistäni oli hankkinut sen salaa, ah ! Huopa on täydellinen. Vauveli sai myös Gantin mekon jota juuri ihastelin ystäväni juhlissa. Lisäksi tuli himoitsemani tuttipullo & Ruskovillan silkkimyssy jota jo pojalle mietin, mutta en saanut ikinä hankittua. Aivan ihania ! Pentikin vaaleanpunainen söpöliini pupu <3 Suloinen panta, josta saa tuon kauniin kukkasen irti esim. tulevaan kuvaukseen! Postilaatikko, jossa on sisällä kaunis paperirulla johon voin kirjoittaa tuntemuksiani raskaudesta ja antaa sen tytölle myöhemmin. Todella ihana idea ! Sain lisäksi hemmottelutuotteita joita aion heti testailla. Ihania ihania kaikki!


Iso kiitos rakkaat ystäväni ihanasta yllätyksestä, olen vieläkin ihan hämilläni kaikesta !

Pieni ohjelmanumerokin oli, kun ystäväni veikkailivat vauvan tulevaa syntymäpäivää & strategisia mittoja, saa nähdä kuka arvaa oikein tai pääsee lähimmäksi arvauksellaan.
Oma arvaukseni ylittyy neljällä päivällä lasketusta ajasta :)


12 kommenttia :

 1. Kuulostaa aivan ihanalle, mahtavia ystäviä sinulla!:)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia lahjoja ja ihan mahtavia ystäviä :)! Mekin järjestimme yllätyskutsut aikoinaan parhaalle ystävälleni :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Joo ihanaa yhdessäoloa & ihania ystäviä todella <3

   Poista
 3. aivan ihania lahjoja olet saanut! Mihin ajattelit postilaatikon sijoittaa? :) Tuo gantin hame on niin ihana

  VastaaPoista
 4. Wau! Aivan ihania lahjoja sait :) miten huomaavaisia ystäviä <3 Meillä on tuo Benettonin huopa beigenä kun en malttanut olla ostamatta sitä jo heti alussa, jolloin en vielä tiennyt vauvan sukupuolta :D

  VastaaPoista
 5. ihana yllätys ja mahtavia lahjoja :)

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka ihania ystäviä!!! :) Oli varmasti ikimuistoinen sunnuntai! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana yllätys, ihanat ystävät, ihanat lahjat :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat ystävät, ihana yllätys, ihanat lahjat :)

  VastaaPoista
 9. Kylläpäs oli valtavan ihana ylläri ja miten söpöjä lahjoja...

  Ystävät on kyllä parhautta!!!

  Onnellista odotusta sinulle "loppumetreille" :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !