perjantai 1. helmikuuta 2013

Stockmann helmikuuStockmannin helmikuun kanta-asiakastarjous lehtinen tipahti taas postiluukusta, sairaana kolusin sen läpi useaan kertaan pojan nukkuessa. Muutamia kivoja juttuja tarjouksessa olisi. Kaipaisin muutamia meikkisiveltimiä lisää, ja Doroyn - siveltimet on kaikki -20% helmikuun ajan. Toinen ostoslistallani oleva tuote on Estée Lauderin idealist seerumi, josta jo aikaisemmin mainitsinkin. Mieheni ei kehoituksistani huolimatta tehnyt kosmetikkaostoksiani Helsingin puolella, vaan ajatteli jättää ostokset Milanoon ( jossa hinnat oli sitten todella paljon kalliimmat ), eli työmatkalta palatessaan toi hän vain sen oleellisen päivävoiteen. Anoppi on onneksi vielä helmikuussa lähdössä reissuun, eli ehkäpä voisi odottaa vielä siihen asti tuon seerumin kanssa ja tehdä vähän hintavertailua.

Pappelinan 70x90 muovimatotkin on tarjouksessa. Meillä ei nyt tuon kokoiselle matolle ole tarvetta,
mutta olisi kätevä esim. eteiseen. Helppo puhdistaa! Matto maksaa nyt 55,90€ ( 74,90€ ).
Mixrackin säilytin on ihanan siro esim. lehtipinolle tai puuklapeille !

Tulppaanit 20kpl maksaa 10€, sellainen nippu on viikonlopuksi noudettava hehe & Stockmannin 150v. juhlaleivokset näyttää niin hyvälle ( 3€ ) että taidan herkutella sellaisilla.

 Mukavaa viikonloppua !


3 kommenttia :

  1. huomasin kun kävin stokkan nettisivuilla, että siellä oli tälläinen etu: Kanta-asiakkaat saavat helmikuussa –20 % :) nyt laitan tilaukseen gantin kaivatun tyynynpäällisen

    VastaaPoista
  2. itse jäin myös pohtimaan tuon "puukopan" hankintaa. Se sopisi täydellisesti mökilleni.

    VastaaPoista
  3. Juustiinsa eilen pläräsin kanssa kuvaston ja ajattelin postata marmorisesta vessaharjasta! :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !