keskiviikko 13. helmikuuta 2013

★ Stars

   Suloisia suloisia tähtiä. Tähtiin olen ihastunut etenkin oman lapsen synnyttyä. Lapsilla ne vaan on niin hellyyttäviä. Itselleni himoitsen tähtikoruja eli seuraavana hankintalistalla on tähtikorvakorut & kaulaketju kultaisena. Sisustuksessa tähdet kuuluvat meillä vaan jouluun... joka onneksi meni jo :)

4 kommenttia :

 1. 8Mä olen kyllä tähtifriikki ja tykkään niistä myös sisustuksessa, tosin pääasiassa lastenhuoneissa. Mun mielestä on kiva, että pojillekin on joku juttu, kun tytöille on niin paljon enemmän, tosin tähdet käyvät toki myös tytöille.

  Osaatko sanoa, mistä ton ylärivin korikassi ja kaulakoru on? Oon haaveillu ostavani pojilleni juurikin tuon kaltaiset korut. Itselleni haaveilen sellaisesta tähtiriipuksesta, jossa tähdet roikkuvat allekkain. Jokainen tähti on yksi lapsi. Tähdessä voisi lukea lapsen nimi tai etunimen alkukirjain tai syntymäaika tm.

  VastaaPoista
 2. Mua taas kiinnostais noi ihanat sukkikset! :)

  VastaaPoista
 3. Aijai, tähdet on mullakin niin ykköshimotus tällä hetkellä! Mä oon taas yrittänyt etsiä itselleni kaunista tähtikaulakorua hopeisena... Tuloksetta, toistaiseksi! :/ musta tuntuu, et ihastun kaikkeen aina sitten vasta, kun muut on fiilistelleet niitä pitkään, kuten näitä tähtiäkin. :D

  VastaaPoista
 4. Olen alkanut himoitsemaan blogisi myös tuollaista korikassia! :) Sellainen pitää saada sängyn viereen tossuille. <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !