perjantai 1. helmikuuta 2013

Sairastuvalta kuulumisia...Terveisiä sairastuvalta....

Tänään raahauduin onneksi nyt illalla lääkäriin, sillä olo on ollut koko päivän jotain aivan kamalaa. Viimeeksi samanlainen olo oli juurikin poikaa odottaessa, muutamia viikkoja ennen laskettua aikaa.
Olin ihan varma, että tauti olisi mennyt keuhkoihin, mutta toisen kerran elämässäni sairastankin
poskiontelontulehdusta, aivan kuten oli pojan kanssa. Jännää etten tuntenut painetta yhtään poskissa, mutta lääkärin käyttäessä ultraäänilaitetta lukemat oli molemmin puolin todella koholla. Antibiootit kehiin, jotta parannutaan. Onneksi menin lääkäriin, sillä olo olisi vain pahentunut tästä.
Olen lukenut, että usein etenkin raskauden loppuvaiheessa jylläävä flunssa menee helposti poskionteloihin :/ Ah nyt toivon, että antibiootit puree nopeasti ja pääsen keräämään voimia tulevaa
synnytystä varten :)

Viikonloppuna jatkan siis lepäilyä ja mikäli voimia vaan olen suuntaan sovittuihin menoihin, sillä tartuntavaaraakaan ei ole, kun antibiootit alla.. muutama postaus tulossa, jotka olen valmiiksi tehnyt mutta muuten palailen tänne kun olen kunnossa.

Ps. Saan nahkalegginsit Hyvinkäältä..niin iso himo niihin on, että soittelin läpi Gina Tricot
- liikkeet ( ilman ääntä ) ja Hyvinkäällä asti tärppäsi.


 Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia :

 1. Paranemisia! Onneksi menit lääkäriin. Nyt vaan maltat levätä. Raskaana sairastaminen ei kyllä ole kivaa. Onnea housujen löytymisestä. Joskus sitkeys palkitaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Voi paranemisia sinne!! Ei oo kivaa olla kipeenä kun on raskaana, se on tosi raskasta! <3 Voi kohta teillä on se pieni prinsessa sylissä, ihanaa loppuodotusta :)

  VastaaPoista
 3. Paranemisia!!!

  Terveisin kohtalotoverisi, joka voi vain kuvitella, millaista tätä "räkätautia" olisi sairastaa raskaana ollessa :/

  Ei kiva, Ei!!!

  VastaaPoista
 4. Onneksi menit lääkäriin ;) Pikaista paranemista!!!! <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !