torstai 7. helmikuuta 2013

Poikamme synttärilahja mietinnässäPoikamme täyttää huhtikuussa 2- vuotta, en voi ymmärtää tätä ajankulua. Olen miettinyt, että lahjaksi ostaisimme polkupyörän. Eilen selatessani Kodin kuvalehteä törmäsin suloiseen Vilac:n kolmipyörään, mutta pahoin pelkään sen soveltuvan vain sisäkäyttöön ( selvittelen asiaa ). Toinen vaihtoehto on puinen potkupyörä, joka kehittää lapsen motoriikkaa. Puinen potkupyörä vaan maksaa inhottavan paljon, mutta muovihirvityksiä en yllätys, yllätys halua.
Onko jollakin lukijallani kokemusta potkupyörästä? Pojalle kun näytin potkupyörän kuvaa, huudahti hän innoissaan : " Popo ", oma mopo olisi ilmeisesti mieluinen lahja :)


Kuvat: Velowalker // Vilac3 kommenttia :

 1. Voin lämpimästi suositella potkupyörää! Me ei maltettu ostaa puista, mutta ostettiin Nopsa, josta uutena ja alennuksella maksettiin (vain) 60e. Pyörä ostettiin viime keväänä, kun kolmonen oli 2,5v. Oppi nopeasti ajamaan ja tasapainoilemaan pyörällä ja sillä pääsi huomattavasti lujempaa kuin apupyörällisellä pyörällä ja tietysti kehitti myös paremmin tasapainoa. Tuplarattaat jäi varastoon, kun poika halusi aina tulla potkupyörällään ja pitkiäkin matkoja sillä kuljettiin. Sain kävellä pikkuveljen kanssa reipasta tahtia, että pysyin perässä, enkä aina pysynytkään. Yhden "hurjastelukerran" jälkeen, pyörä laitettiin hetkeksi varastoon jäähylle ja siihen jäi hurjastelu. Meille oli pyörästä paitsi valtavasti iloa lapselle, niin myös vähintään saman verran hyötyä yhdessä paikasta toiseen kulkemisissa. Tarvittaessa pyörä oli myös apupyörällistä pyörää helpompi napata kainaloon, jos väsy yllätti.Monet kerrat se myös kulki mukana autossa, kun lähdettiin mummolaan, matkalle tai vaan isoveljen futispeliin.

  Viimeksi tänään poika haaveili, että lumet sulaisivat ja hän saisi jälleen ajaa potkupyörällään. Meillä tosin taitaa tulla viimeistään syksyllä "riita" potkupyörästä, jos pikkuvelikin siitä innostuu ;)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen ehdottomasti potkupyörää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se varmasti fiksuin vaihtoehto on tuolle :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !