lauantai 16. helmikuuta 2013

photography ideas for baby ♥


Suloisia kuvia lauantaiaamuun. Enää ei ole viikkoakaan laskettuun aikaan. Hieman jo jännittää, koska neiti päättää tänne maailmaan putkahtaa. Pojan kanssa mentiin kuusi päivää yli lasketunajan.
Miten teillä, joilla kaksi tai useampi lapsi jo on, lapset ovat syntyneet ? Useinhan esikoinen antaa odottaa itseään kauemmin kuin seuraava, mutta tiedän myös tapauksia toisinpäin :) Ensimmäisen kanssa itselläni ei ollut yhtään hoppu saada vauvaa ulos, sillä voin niin mainiosti. Nyt voimat on todella koetuksella, sillä edelleen poden pientä flunssaa, selkää särkee ja vilkas esikoinen ei pysy hetkeäkään paikoillaan, vauva on lisäksi todella alhaalla ja painaa mukavasti kävellessä, mutta onneksi on viikonloppu ja isi kotona :)

Super ihanaa lauantaita ♥


 Suloinen kuva !Kuvat


4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Meillä ensimmäinen lapsi syntyi 38+3, toinen käynnistettiin tasan 38 viikolla ja kolmas lapsi käynnistettiin tasan 42 viikolla. Eli voi välillä mennä näinkin päin. :) Kuopuksen kohdalla kohdunsuu oli kypsä ja kolme senttiä auki jo 38 viikolla, kun kävin ultrassa, ja silti meni 2 viikkoa yli. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä esikoinen 41+4 ja kuopus 40+5.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Meillä esikoinen syntyi 6 päivää yli lasketun ajan ja toinen tuli 10 päivää ennen laskettua aikaa.

  Voimia loppu raskauteen :)

  t.Sanna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !