sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Gant babyKuvat: GANT


Ystäväni vauvakutsuilla oli ihanaa, ja muutama ihan pieni vauvakin joukossamme oli mukana,  suloisia kilttejä tyttöjä. Tuntuu vielä niin epätodelliselle, että meilläkin on kohta pieni tyttö.  Mammaystäväni sai ihania lahjoja. Muun muassa oikeassa yläkulmassa olevan mekon.  Ihastuin siihen täysin, niin suloinen se oli. En ole pojalle " merkkivaatteita " juurikaan hankkinut, muutamia olemme saaneet lahjaksi & aion säilyttää ne pojalle muistona. Nyt voisin kyllä käydä katsomassa tuota mekkoa liikkeessä vielä ( jos raaskin ostaa ). Valkoiset tähtisukat meillä jo on odottamassa tyttöä.


6 kommenttia :

 1. Meillä on tytöllä joitain Gantin vaatteita ja ovat tosi hyvälaatuisia, mutta koot ovat aika pieniä.

  Gantin poikien mallisto ei minusta ole niin kiva, poikien vaatteet näyttävät jotenkin tosi tavallisilta perusvaatteilta kun taas tyttöjen vaatteissa on minusta kauniit väriyhditelmät ja leikkaukset.

  VastaaPoista
 2. Hyvälaatuisia ne kyllä on :)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli juuri tuo sinun ihastelema tunika Lilianilla vauvana, se meni aika pitkään kun ostaa alkuun "tarpeeksi" isona sen ;)! On kyllä aivan ihania nämä kaikki, tykkään paljon gantin lastenvaatteista, mutta ovathan ne vähän kalliimpia :)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih se on kyllä niin söpö! Gantin vaatteet on kyllä kivoja ja kestäviä!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !