keskiviikko 13. helmikuuta 2013

for little boys


Eilen oli tarkoitus postailla hieman isompien poikien ( lue isien ) muotia, mutta päätinkin kaivaa pikkupoikien suloista vaatetusta ja laittaa tämän vasta tänään, isit tulkoon sitten myöhemmin. Osa kuvista on näkynyt täällä aiemminkin, mutta tykkään niistä niin paljon että uusintakierrosta kehiin. Valkoinen, harmaa, sininen & farkku on omia suosikkejani poikani vaatetuksessa, joskus on kiva repäistä värikkäämmäällä vaatteella, mutta jotenkin silmääni eniten miellyttää hillityt värit.Kivat kumpparit tarvittaisiin kevääksi, vanhat ei enää mahdu !
Mistähän löytyisi kivat kumpparit ?
kuva : Zara


Voi suloisuudet !
kuvat

8 kommenttia :

 1. Ihania inspiskuvia :)pidän myös tosi paljon samoista väreistä!

  VastaaPoista
 2. Toinen toistaan suloisempia kuvia :) Mä tykkään myös luonnonväreistä, mutten harmaasta ;), vaan beigestä ja ruskeasta ja toki myös valkoisesta. Sit lisäksi sinisestä ja merihenkeen sopivasta punaisestakin. Toisaalta meillä käytetään myös värikkäämpiä värejä, kaksi pojista on selvästi "vihreitä poikia" ja kaksi "sinistä/punaista". Farkkujen lisäksi tykkään syksyisin&talvisin käyttää pojilla sammareita ja sit keväällä/kesällä kangashousuja. Ihana toi vaaleanruskea neulehuppari! Vähän vastaavia teen parhaillaan pojille beigestä langasta. Ajattelin laittaa niihin sellaiset duffelinapit eli tulis enemmän takkimaiset.

  Tiedätkö mihin kokoon asti noita Zaran henkselifarkkuja saa. Oon etsinyt vastaavia meidän pienille, mutta aina puuttuu toiselta koko. Olis niiiin söpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Beige & ruskea on ihania myös pojalla! Joo harmi ettei netissä ole kokoja esillä, jos piipahdan liikkeessä niin tarkistan asian :)
   Oi neulehuppari kuullostaa kivalle!

   Poista
 3. Toi tokavika kuva on vaan niin suloinen. Pakko tilata ens talveks tollanen pipo E:lle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Niin on.. kevääksi jo haluisin ton mallisen..

   Poista
 4. Ihania kuvia! Täällä etsitään myös kevättamineita minille, kivannäköisiä kumppareita on mm. pikkujalat nettikaupassa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos kiitos, olin aivan unohtanut kokonaan tuon kaupan, siellä on joo
   suloisia kenkiä :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !