tiistai 12. helmikuuta 2013

Bravado The body silk seamless- imetysliivitNyt on tällä mammalla vihdoin kunnolliset imetysliivit, tai oikeastaan kahdet. Kirjoittelinkin aikaisemmin täällä , kun pohdin että tällä kerralla aion panostaa kunnon liiveihin näin jälkiviisaana. Imetin poikaa 1-vuotiaaksi asti ja sinä aikana ehdin ostamaan vaikka kuinka monet edulliset liivit, kun että olisin ostanut heti alkuun edes muutamat kunnolliset, jotka varmasti palvelisivat tänä päivänäkin !?. Rahaa paloi siis paljon paljon enemmän ostellessa edullisia liivejä, jotka kaikki päätyivät lopulta roskakoriin.

Kävin sitten Kampissa Bebes- liikkeessä sovittelemassa erilaisia liivejä ja ihastuin täysin Bravado silk seamless- liiveihin, jotka on todella tukevat & mukavat päällä. Itse en tykkää imetyksessä kaarituellisista liiveistä, sillä tuet saattavat painaa rauhasia. Halusin myös liivit, joita voin käyttää helposti öisin. Nämä olivat siis täydellisen tuntuiset ihanan pehmeää materiaalia. Liivejä on saatavilla neljää kokoa ( S, M, L ja XL ) useassa eri värissä. Nämä liivit joustavat hyvin, jopa kahden kuppikoon verran, eli jos ja kun rinnankoko vaihtelee imetyksen aikana. Joku ihana lukijani vinkkasi linkin ( kiitos vielä siitä ), josta liivit sai tilattua edullisemmin. Ja kun oikea koko oli selvillä tilasin ystäväni kanssa yhdessä liivit, joten postikulutkin saatiin puolitettua :) Useista värivaihtoehdoista huolimatta valitsin luonnonvalkoiset & mustat. Aion vielä hankkia yhdet tai kahdet edullisemmat liivit helpottaakseni pesurumbaa, mutta olen todella tyytyväinen tähän panostukseen, joka olisi pitänyt tehdä jo heti ensimmäisen lapsen kohdalla. Luottavaisin mielin uskon, että imetyksen loputtua voin näitä yhä käyttää vaikka jumpassa ollessani.


Tästä sivustoon, josta liivit tilasimme

KuvaPs. Ystäväni on myös tyytyväinen näihin liiveihin ja hänellä ne on jo ahkerassa käytössä imetyksessä.

1 kommentti :

  1. Moikka! Itse käytin esikoista imettäessä juuri noita liivejä enkä nyt aio edes harkita muita!! Ne ovat ihan parhaat ja itseasiassa aion käydä ostamassa sellaiset jo nyt odotusajaksi..kaarituelliset liivit painaa jo nyt ja tiedän, että nuo ovat mitä ihanimmat päällä. Ehdottomasti kannattaa panostaa kunnon liiveihin..niissä kun kuitenkin oleilee 24/7.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !