torstai 7. helmikuuta 2013

Bathroom inspiration...


 Sain toiveen kylpyhuone inspiraatiosta ja tässä muutamia kauniita kuvia sellaisista. Toivottiin myös postausta meidän kylpyhuoneesta, sellaisen voin toteuttaa myös. Ihan kauhulla muistelen aikaa ennen putkiremonttia asunnossamme, siis nimenomaa kylpyhuoneessa. Kylpyhuone oli niin kamala, ettei sitä edes kannattanut yrittää " kohentaa " ennen putkiremonttia. Osan asunnon remontista teimme heti, kun muutimme asuntoon, mutta keittiöremppa ja kaikki viimeistelyhommat  tehtiin vasta putkirempan yhteydessä. Tosin pojan syntymä viivästytti "hieman" loppusilausta, mutta lopulta kaikki saatiin valmiiksi. Heh uuteen putkiremonttiinkaan en enää lähtisi ( kaksi sellaista jo kokeneena ), mutta toki siihen vaikuttaa tämänhetkinen elämäntilanteemmekin. Asuimme evakossa noin viisi kuukautta joten pienten lasten kanssa putkiremontti ei ehkä olisi kovin houkutteleva ajatus. Jännityksellä odottelen elämää julkisivuremontin aikana, jonka pitäisi alkaa vielä tänä vuonna. Vanhassa kylppärissä hanasta tuli vain kuumaa tai tulikuumaa vettä ja vaikka kuinka kuurasin kylpyhuonetta se oli ja pystyi likaisena ( hyi ). Muistan, kun putkiremontin valmistuttua makasin vaan kylpyhuoneemme lattialla helpottuneena ja ihailin lopputulosta. Vaikka tila on pieni, siitä saatiin mahdollisimman täydellinen ja toimiva meille. Voisin yrittää kaivaa kuvia asunnosta ennen ja jälkeen remontin, jos teitä kiinnostaa nähdä ?

Kuvat


 Seuraavassa asunnossamme on ehdottomasti musta sauna. Haaveilen myös suihkutilasta, jossa seinät olisi ihan vaan betonia. Yksinkertaista & pelkistettyä hyvällä valaistuksella varustettuna. Valkoinen-harmaa-musta olisi värimaailma. Ehkä ripaus puuta tuomassa lämpöä & kauniita pehmeitä tekstiileitä. Betonia haaveilimme jo tähänkin asuntoo, mutta päädyimme sitten kuitenkin laattoihin.

4 kommenttia :

 1. Onpa kutsuva tuo vaahtokylpy! Me haluttiin taloon kylpyamme lähinnä lapsia ajatellen. Ja miten kiva se onkaan! Sinne sopii helposti kaksi pikkupoikaa kerralla kylpemään ja voi miten he nauttivat. Keskiviikkoisin on kylpypäivä. :) Siitä olen kuitenkin yllättynyt, miten äärimmäisen harvoin tulee itse kylvettyä.

  VastaaPoista
 2. Voi ei mitä kylpyhuoneita, näitä katsellessa tulee taas mieli muuttaa ja pian.:)

  VastaaPoista
 3. voi että kuinka ihania kuvia! tykkään erityisesti noista puutasoista :)

  VastaaPoista
 4. ja kiitos kyllä haluamme nähdä ennen ja jälkeen kuvia :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !