keskiviikko 23. tammikuuta 2013

White moroccon inspiration...


Olen joskus aiemmin postannut muutaman näistä kauniista kuvista...
Aivan ihanalle näyttää, niin valoisaa ja kunista.. himoitsen nyt vain entistä enemmän Anttilan Anno- sarjan Pandora villamattoa harmaana.. mitähän mies tykkäisi pienestä maton  vaihdosta !?Ainakaan se ei onnistu salaa ! Isompi matto olisi kyllä tervetullut, sillä pojan leikit on välillä aikamoisia puulattialla. No toistaiseksi vain haaveilen..


Kuvat
5 kommenttia :

 1. Mä myös haaveilen tosta marokko-valkoisesta ja harmaan ja mustan tyylistä! Koko koti pitäis laittaa uusiksi ja juuri tuohon tyyliin! :) rakastan noita marokkolaisia lyhtyjä ja niitten tyyliä,aaai että! :)

  VastaaPoista
 2. Lyhdyt ja jopa tuo lattia(?) vai matto, ihanat!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Kaunista. Hassua että heti kuvittelin itseni Santoriinilla tuollaisessa hotellihuoneessa:) Omaan kotiin tarvitsen enemmän lämpöä mutta lomalla olisi tuollaisessa kiva piipahtaa.

  VastaaPoista
 4. Oon kans miettinyt hamaata Pandora-mattoa, saas nähdä mihin sitä joskus sitten päätyy, kun maton hankkiminen on ajankohtaista. Itse viehätyn myös vaaleasta marokkolaistyylistä vaikka kaunista se on väreissäkin. Tulee ikävä kyllä Marokkoon. :)

  VastaaPoista
 5. Tuollainen valkoinen koti pienillä marokkolaismausteilla on ihana! :) Olen nähnyt joitan tanskalaisia koteja siihen tyyliin sisustettuina, ihan mahtavia.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !