torstai 17. tammikuuta 2013

Suloista vaaleansinistä...

     Pojan kaverisynttäreille on hankittu  jo vähän tarvikkeita täältä


Vuokiin mahdollisesti Angry birds leivoksia :)


Ilmapallot on vaaleansinisiä puhallettaessa ! Haaveilen muutamista ihan täytetyistä palloistakin juhliin.. ja ihan pakko on hankkia numero  2 - kaasupallo sankarille Tiimarista.


Vieraille pussukat lähtiessä !? Mistähän se tapa on lähtöisin?  No koska pussit oli niin suloisia,
ajattelin tehdä sellaiset " etten ole huono äiti " hahahah. 

12 kommenttia :

 1. Ihania juttuja, huippusöpöt synttärit tiedossa. Minä en tehnyt lahjapusseja vieraille... Kääk, tarkoittaako se huonoa äitiä?? ;)

  Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas vastasin ihan väärään paikkaan ;)

   Poista
 2. Hahah juu ei tosiaan ;) käsittääkseni isompien
  Lapsien kohdalla äidit saattavat " kilpailla " kenen juhlissa
  Saa hienoimman pussin.. Ihan älytöntä! Sitten äidit
  Stressaa juhlia! Ostin pussit vaan kun ne on niin söpöt
  Ja jotain ihan pientä sisälle ( jos edes käytän niitä vielä
  Näissä juhlissa ).

  VastaaPoista
 3. Minä en ole lähtenyt moiseen mukaan. Enkä ole huono äiti. Ei vaan ymmärrä miksi vieraiden pitäisi saada paketit lähtiessään:O Ei kaiken maailman juttuihin onneksi tarvitse lähteä mukaan. Antaa muiden kilpailla. Oma lapsi kun on tullut paketin kanssa kotiin niin oon vaan ajatellut että miksi? Ja kyse ei ole vain pienestä onginta jutusta. Ihanat pussit ja muut tarvikkeet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan älyttömäksi on synttärit mennyt, kummityttö 4vee on käynyt jos minkälaisissa discopallo juhlissa, joissa on ollut ihan erillinen järjestäjä. Itse kannatan perinteisiä juhlia, vaikka varmasti monet turvautuvat hoplop jne. juhliin helpottaakseen itseään. Aikamoinen show juhlien järjestäminen isommille lapsille varmasti nimittäin on. Enkä siis tosiaan tarkoittanut, että olisi huono äiti jos juhlissa ei pussia saa, jokainen tekee tavallaan, mutta mitä itse olen kuullut ystäviltä, joilla vanhempia lapsia on tuntuu kuin äidit kilpailisivat juhlilla. En voi käsittää sitä tapaa.. toki sankaria yleensä muistetaan, mutta miksi juhlista pitäisi saada paketti matkaan.. tätä nykyaikaa hahah.
   Itse saatan toteuttaa sen niin, että tuunaan pieniä rusina-askeja väriteemaan sopiviksi pusseihin ja ne saa syödä jo juhlissa. En nimittäin voinut vastustaa pusseja :)

   Poista
  2. Ymmärsin kyllä mitä tarkoitit:) Jos sen perusteella on huonot juhlat että ei mennä tämän päivän juttuihin mukaan niin huonoon suuntaan ollaan menossa. Meillä on isompi koululainen ja jälkeenpäin ihan onginta, pullonpyöritys ja karkkikauppa on ollut seuraavissakin juhlissa kavereitten toiveissa:) pussit vaikka ongintaan;)

   Poista
  3. :) karkkikauppa, ihana idea :)

   Poista
 4. Hei Hanna, tykkään kovasti blogistasi <3 olisi kiva kuulla ideoita pienen vauvan ristiäislahjaksi.. mitä itse toivit tytöllesi tai hyviä lahjoja jota olet saanut pojallesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin taas ihan väärään paikkaan :) Tänään tulossa vinkkejä kastelahjaan

   Poista
 5. Voi kiitos ;) joo voin tehdä sellaisen postauksen!

  VastaaPoista
 6. Tuli heti söpöistä vaaleansinisistä tarvikkeista mieleen, että itse hankin jotain poikani synttärijuttuja täältä http://www.ullanunelma.fi/.. Löytyy vaikka mitä ihanaa! :)
  Löysin vasta blogiisi - täältä saat uuden lukijan! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi :) ja kiitos linkistä. Ihanaa viikonloppua

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !