lauantai 26. tammikuuta 2013

Matto mietteitäEilen lounastettuani ystäväni kanssa, piipahdin pojan kanssa VIHDOIN livenä katsomaan Anttilan
Pandora- mattoa, jota olen kuvien perusteella kuolannut. Harmaan väri oli hieman sinertävä ainakin
omaan silmääni. Matto olisi koon puolesta täydellinen olohuoneeseen, johon siis kaipaan hieman suurempaa mattoa, mutta järkevästi ajateltuna villamatto ei ole meille hyvä vaihtoehto. Lasten kanssa maton on oltava helposti pestävissä ja vaikka villamatto hylkii likaa jne. fakta on se, että lasten kanssa sattuu & tapahtuu. Lisäksi villamaton päällä ei ehkä ole niin mukava leikkiä kun pistelee.
Löysin kuitenkin vaihtoehdon meille, joka tosin mitoiltaan on täsmälleen sama kuin meillä tällä hetkellä oleva matto, mutta henkii sitä " Marokko- tyyliä", johon olen ihastunut . June- puuvillamatto, joka  helposti pestävissä. Harmaan sävykin oli parempi! Kylpyhuoneeseen ostin Anno- malliston Rytmi maton koossa 60x90. Puuvillaa sekin.
Mies totesi : " Näyttää just niin Anttilalle ", muta silti matto sai jäädä hahhaha.. On totta, että aikaisemmin emme ole Anttilasta juurikaan mitään ostaneet, mutta itse olen innoissani uudistetusta Anno- mallistosta.


3 kommenttia :

  1. Itse ostin tuon Pandora-maton meille mustavalkoisena ja olen ollut oikein tyytyväinen. Meillä on kaksi koiraa, jotka usein tuovat lenkiltä tassuillaan sisälle likaa, mutta matto on pysynyt täysin puhtaana (koputan puuta!). Anttilassa sanoivat, että lumessa kannattaa pestä jos näin talvella tulee jotain. Minusta tuntuu, että tämä matto pysyy meillä monta vuotta. Vaikka onkin ollut tuolla olohuoneessa jo kuukauden päivät, vieläkin ihastelen sitä päivittäin :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !