torstai 10. tammikuuta 2013

mammailu asu kotonaEilen näin ystävää, jolla on muutaman kuukauden nuorempi poika ja nyt odotamme molemmat tyttövauvoja. Lasketuissa ajoissa on vain vajaa viikko väliä :) Saa nähdä kumpi synnyttää aikaisemmin. Pojat pääsi yhdessä puistoilemaan & kävimme lounaallakin Piknikissä.  Ja sitten jotenkin vain päädyimme Bebes- liikkeeseen. ISO Kiitos kaikille liivi- kommentoijille. Sovittelin liivejä ja löysinkin sopivat ihanan myyjän avustuksella. Liivejä en vielä ostanut, mutta ostolakkoni koki kolauksen muuten, sillä mukaan lähti BOOB imetyshuppari.
 Bebes liikkeessä on muuten Helsingin paras lastenhoitohuone ja palvelu liikkeessä on ystävällinen & asiantunteva. Paitaa pääset kurkkaamaan  täältä. En ole ostanut yhtäkään äitiysvaatetta, joten perustelin tämän uuden hankinnan itselleni sillä ( ja koska se oli alennuksessa, se oli ihan pakko ostaa ) Lisäksi aion ehkä hankkia muutaman imetystopin/aluspaidan, mutta muuten mennään ihan normivaatteissa.
Hupparia käytän lähinnä kotioloissa seksikkäiden raitakalsarieni kanssa hahah. Kalsarit on täältä
Pojalle pitäisikin hankkia uudet samanlaiset POPin raitapökät, sillä vanhat eivät ole mahtuneet aikoihin. Tyttö saa ne käyttöönsä, joten koko kotijengi voi olla samiksia :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !