maanantai 21. tammikuuta 2013

Hiirikengät... IIKS MITEN IHANAT!


Kuvat: H & M


  Voi suloisuus!!! Tykkään kovasti tästä vaateyhdistelmästä. Nuo kengät.. sydän sulaa.. pienin koko 24. Tekisi mieli ostaa varastoon odottamaan hahha. Olen vielä pulassa näiden tyttöjen vaatteiden & kenkien kanssa, sillä  niitä on tarjolla joka lähtöön. Pojan vaatteiden kanssa olen tottunut tekemään " töitä " löytääkseni sellaisia, josta pidän. Nyt tarvitaan jo itsehillintää... ( jota minulla ei selvästikään ole )

H&M sivuille tästä

9 kommenttia :

 1. Tuo on ihan totta, poikien vaatteita pitää hakemalla hakea, että löytää mieleiset. Tyttöjen vaatteita tupsahtelee joka puolelta. :)

  VastaaPoista
 2. Noi on niin ihanat, mutta mun on turha kuvitellakkaan, että saisin noita farkkuja meidän neidin jalkaan... :( 4 v. ja joka aamuinen vaatevääntö... vain mekot käy ja tällä hetkellä lähinnä ne, jotka äiti vois pitää mieluiten kaapin perukoilla... Mulla on jo kaikki suostuttelukiristyskonstit käytetty. Toivottavasti teidän neidistä tulee helpommin taivuteltava. :))

  VastaaPoista
 3. Aika usein ottaa kyllä melkoisesti päähän, kun tytöille on kaikkea kivaa tarjolla (joka lähtöön ja sen ylikin), mutta pojille pitää etsimällä etsiä. Ja kun poikia on neljä, niin etsimistä riittää ;) Toisinaan se on ihan mukavaakin, mutta pikkupoikavaiheen jälkeen alkaa kaikenmaailman örkit ja tummat sävyt vallata markkinoita ja sitten homma vaikeutuu. En tiedä, kuka on "keksinyt", että pojat tykkäävät mustasta, synkästä ja niistä "örkeistä". Meidän pojista ei ainakaan vielä kukaan ja esikoinen on nyt 12v. Nyt kun esikoiselle ei riitä enää juurikaan koot lastenvaateliikkeiden tarjonnasta, ollaan "uuden etsinnän" edessä.

  VastaaPoista
 4. Iiiih mitkä hiirulaiset! Heti mentävä kurkkaan mihin kokoon asti tuota saa, voisin ottaa itekin tollaset :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !