tiistai 22. tammikuuta 2013

FUR VEST ♥

kuva

Karvaliivi -Jackpot / Neulepaita, legginsit -Selected femme / pipo hand made by ystävän mamma / laukku -LV

Karvaliivi on ollut etsinnässä ainakin kolme talvea & vastaan on tullut joko aitoja ( sellaista en halunnut ) tai sitten todella halvan näköisiä tekokarvaliivejä, jotka ei vaan ole vastannut sitä mitä etsin.Viime viikolla treffasin mammaystäviäni Kluuvissa ja sattumalta kävelin Jackpotin ohi ja liikkeen ulkopuolella rekissä roikkui karvaliivejä -50% tarjouksella. Koska ystäväni odotteli jo yläkerrassa en jäänyt sovittamaan, ja lähtiessä tietysti unohdin ne täysin. Karvaliivit on pyörinyt mielessäni siitä saakka erityisesti ja eilen suunnistin katsomaan vieläkö niitä olisi jäljellä. Ja olihan siellä vielä yksi, tosin hieman liian iso ehkä. Kunhan omiin mittoihini joskus palaudun voi olla, että ompelijalle on hieman hommia. Liivistä täytyy varmasti ottaa hieman sisään sivuilta.
Liivi oli nyt -70% tarjouksessa, eli onni etten ostanut viime viikolla :) Mutta tykkään kovasti tästä ja keväällä tälle tulee paljon käyttöä. 


ps. Peli menetetty shoppailulakon suhteen... 
     Kohta olen onneksi niin kiireinen taaperon, vauvan & tämän blogini kanssa etten ehdi kauppoihin hetkeen !
     

11 kommenttia :

 1. Ihana kun laitoit päivänasu kuvaa! Näitä lisää <3 ja toi liivi on ihana. Mä sain joululahjaksi anopilta aidon samanvärisen liivin ja odotan jo että tulisi kevät ja se pääsisi paremmin vielä käyttöön. Mun Palermo himotus kasvoi juuri paljon tän kuvan nähtyäni. Oot ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. :) Palermo on paras! Joo ehkä mä välillä voin laittaa hahah

   Poista
  2. juu tunne siitä että tarvin sen vahvistu taas :) Ens hesan reissulla pitää käydä hakemassa se.

   Poista
  3. onkos toi neule muuten kuinka vanha?

   Poista
 2. Kaverini haaveilee myös tuosta palermosta, on varmasti kätevä kun työntelee vaunuja niin sen saa olan yli. :) Ihana asu... <3 onkohan niitä karvaturreja vielä jäljellä? Jäikö sinne yhtään? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Ei jäänyt, vein vikan :( Palermo on paras lasten kanssa, tilaihme ja kulkee mukana
   kätevästi.

   Poista
 3. Hannanen, ihanaihana asu! <3 Mäkin etsin vielä omaa karvaliiviäni, ehkä vielä joskus löydän yhtä kivan kun toi sun. Nähdään hu! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan upea asu, näitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kaunis kiitos :) Juu eiköhän niitä tule lisää..ainakin jossain vaiheessa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !