maanantai 14. tammikuuta 2013

CROCS VINKKI

Meillä on ollut hankintalistalla pojalle uudet Crocsit. Vanhat ei enää mahdu. Iloisesti yllätyin sivuilla käydessäni, sillä siellähän oli alessa mm. juuri tämä sama malli jotka meillä ennestään jo on :)
Ale -40%, joten kengille jäi hintaa vain 20,97€. Postikulut ilmaiset kun tilaus yli 20€.
Poika pitää näitä aina suihkussa ollessaan ettei liukastu. Samoin uintireissuilla kengät kulkee mukana, ne jätetään aina uima-altaan reunalle odottamaan. Viime kesän lomareissulla kengät oli mitä parhaimmat myös kivisellä uimarannalla ja on ne todella suloiset ihan kaupunkikäytössäkin lapsella. Tykkään kovasti tästä " retro " mallista ja mielestäni se sopii tytöllekin juuri tässä värissä.

 Crocs sivuille pääset tästä


Kuva : Crocs

4 kommenttia :

 1. Hei,
  Tilasin just perjantaina kumpparit ja nuo samat kuin sinäkin, mutta punaisena sinisellä raidalla. Olisin kyllä ottanut nuo, mutta en löytänyt... Hmm, no kyllä punaisetkin ovat kivat. Kumisaappaat otin tummansinisenä. Crocseista en oikein välitä, mutta lapsella kivat ja kätevät.

  Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne tummanpunaiset on tosi kivat, ystäväni tilasi juuri ne tyttärelleen :) en joo
   Itsekään niistä välitä tai mökillä kyllä kätevät vaikken
   Aitoja omistakaan hahah ! Pojalla ne oli kesällä todella
   suloiset jalassa. Kumisaappaisiin en ole tutustunut,
   Poika kyllä kaipaa kumpparit. Nekin ajattelin taas tummansinisenä
   Jolloin tyttökin voi käyttää niitä. Muita kenkiä en sitten pojalta kierrätäkään.

   Poista
 2. LOL, mulla on noi TÄYSIN samat tossut landella, missä ne on huiput esim. veneellä mennessä ja saunareissulla, kun pitää kipittää uimaan saaren toiseen päähän! :) Sinnittelin ilman crocseja varmaan kolme vuotta sen jälkeen, kun kaikilla jo oli ne, kun vihasin niitä, mut sit oli vaan pakko myöntää, et landella noi on aivan parhaat jalassa. :D Ja toi sininen malli on oikeesti aika style, hih ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kivat.. ja tosiaan sopii tytöillekin just sinisenä :D en itse oo raaskinu ostaa mökille aitoja, kun meillä noita mökkipaikkoja niin monta.. ( oon jättäny ne niihin odottelemaan valmiiksi feikit siis). Mutta joo ton retromallin kun näin, oli pakko ostaa L:lle :)
   Perusmallille en syty! Hienot popot sulla siis mökillä!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !