sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tingeling- lelukauppaPerjantaina mieheni piti vapaapäivän ja kävimme hoitamassa asioita mm. Yrjönkadulla ( ja voitteko uskoa, en edes eksynyt Benicoon ), mutta ihanaan uuteen Tingeling- lelukauppaan kyllä.
Kaupan nettisivuille pääset tästä
Olen suloisten lelukauppojen ystävä, niissä on tunnelmaa ja ihania puuleluja joita rakastan ylikaiken!
Mukaan tarttui pieni harmaa tonttu roikkumaan pojan sänkyyn. Kivaa kun ihan keskustaankin on tullut oikea lelukauppa. Punavuoressa niitä toki on ollutkin, mutta sinne suuntaan tulee harvemmin mentyä. Kannattaa piipahtaa jos liikut Yrjönkadulla :)
Kuvat


6 kommenttia :

 1. No arvasin oikein:) ihana lelukauppa on. Kerran olen käynyt ja ennen joulua uudelleen:)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa ihanalta! Tonne pitää päästä seuraavalla Hesan reissulla. Mulla on sama heikkous kuin sulla eli kaikki nuo ihanat tunnelmalliset lelukaupat :) Kävittekö eilen Riimikossa? Lukaisin noilta verkkosivuilta, että Haban leluille/peleille on olemassa varaosia. Ilahduin tosi paljon. Meillä on nimittäin pari peliä vanhempien lasten jäljiltä, joille on muutama varaosatarve. Vaikka miten hyvin yritetään pitää peleistä huolta, joskus tapahtuu yllätyksiä. Yksi nappula esimerkiksi katosi päiväkotiin, kun siellä oli lautapelipäivä. Kyllä harmitti.

  Tuo kuvassa oleva pupun ja hiiren vaatekaappi on aivan liikkis! Tiedän, että meidän 3v tykkäisi siitä valtavasti. Yritän puuhata hänelle "laatikoista" omaa hiiritaloa Mailegin hiirille. Tähän asti hiiritalo on ollut yhdessä lasivitriinissä, mutta 3v:lle sopisi vähän pelkistetympi versio. Ehkä sinne voisi tehdä hiirille vaatteita, joita poitsu voisi sitten vaihdella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Riimikossa kävin toki :) Sieltä lähti mukaan paketti pojalle joulusäkkiin, oli hieman ruuhkaa siellä :)
   Oi kuullostaa ihanalle hiiritalo & vaatteet niille :) Mailegin lelut on kyllä ihania.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !