torstai 27. joulukuuta 2012

taaperolle sänky
  Jokin aika sitten löysin uuden ihanan blogin lukulistalleni, tämä kuva on sieltä lainattu.
 Edelleen haussa on pojalle jatkettava sänky, Sebra kyllä kummittelee yhä mielessäni inhottavasti. Pikkupoikamme osaa kiivetä pinnasänkyynsä itse ja uhkaavasti yrittää kiivetä myös pois sieltä, mutta ihan vielä en ole valmis häntä siitä pois siirtämään. Ensi kesään asti saa nukkua omassa sängyssään, jolloin joudumme todennäköisesti muuttamaan makuuhuoneen lastenhuoneeksi. Talonyhtiössämme alkaa julkisivuremontti ja päätimme pysyä täällä ainakin sen aikaa kunnes se on valmis. Pitäähän se pussin sisällä asuminenkin päästä kokeilemaan  :)
Kuvassa oleva sänky on ihana, pidän siitä todella paljon. Eli tämäntyylinen sänky kelpaa myös, kun vanhaa metallisänkyä on todella hankala löytää. Pitää myös selvittää mitä sängyn teettäminen kustantaa puusepällä. Mies osaisi sängyn tehdä itsekin, mutta aika siihen on vaan kortilla. Onko kenelläkään kokemuksia sängyn teettämisestä?

9 kommenttia :

 1. Onko elisabeth heierin blogista? Aivan ihana! Lumoavan kaunista!! :)

  VastaaPoista
 2. Tekstissä linkki blogiin :) ei elisabethin, vaikka sekin mun
  Yksi lemppareista. Maruska on tää :) klikkaa " ihana blogi "

  VastaaPoista
 3. Miten olisi Ylivieskan puuseppien lastensänky? Mm. Toukokuun tytön blogissa oli siitä kuvia muutama postaus taaksepäin! Linnea

  VastaaPoista
 4. Meinasin juuri kirjoittaa, että meillä on aikoinaan ostettu kahdelle ensimmäiselle lapselle Ylivieskan puuseppien sängyt. Seuraavaksi pitäisi ostaa isommille pojille uudet sängyt, että puuseppien sängyt vapautuisivat pienille. Nuorin nukkuu pinnasängyssä vielä ainakin puoli vuotta. Toiseksi nuorimmalla on ihana vanha, puinen lastensänky, joka "löytyi" sukulaisilta. Nuoremmilla pojilla on yhteinen huone, joten jossakin vaiheessa täytyy miettii toimiva ja kiva kerrossänkyratkaisu.

  Entä mitä tykkäät tanskalaisen Oliver furnituren huonekaluista? "Löysin" ne muistaakseni viime kesänä ja ihastuin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :)

   oisko sulla laittaa mulle kuvaa siitä sängystä sähköpostiin whitefeatherdream@gmail.com
   Sellainen voisi toimia :)netistä ei löydy kunnollista kuvaa :(

   Poista
 5. Täytyykin käydä katsomassa!:) kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !