tiistai 25. joulukuuta 2012

Kiltti pieni poika
Voi ihanuus mitä lahjoja pukki pojalle toi, mutta apua miten paljon.. pitää ehkä pian muuttaa haha :) Tässä hieman esimakua niistä. Niin ihania puuleluja ( äiti tykkää ), kirjoja, vaatteita jne. täytyy nyt vain inventoida vanhoista leluista osa kellariin, jotta uusille saadaan tilaa. Poikani sai mm. kuvassa näkyvää Brio- junarataa ja keksi itse, että matkustajina bussissa & junassa voi olla muumit, miten kätevää. Aattona kalenterista ilmestynyt joulukuusikin istuu kuin nakutettu pysäkin viereen. Keltainen bussi ( kuvassa kaukana ) on ahdettu täyteen muumeja. Voi äidin mini miestä..

Kiitos vaan joulupukille kaikista ihanista lahjoista :)
4 kommenttia :

 1. Kivoja lahjoja! Brion junaradat ovat siitäkin kivoja, että ostamalla lisää osia, sopivat aina yhteen aiempien kanssa ja junaradat muuttavat mielikuvituksen ja taitojen karttumisen myötä muotoaan lapsen kasvaessa ja leikit jatkuvat :)

  Jostain syystä juuri Brion junaradat oli mulle aikanaan se juttu, joita halusin alkaa kerätä esikoiselle. Ekan kahdeksikkoratansa hän sai 1-vuotisjoulunaan. Ykkönen ja kakkonen leikkivät junilla TODELLA PALJON ja niitä kertyi iso korillinen. Muuttaessamme nykyiseen kotiimme, junakori siirtyi yläkerran aulaan, jossa se on ollut kaikki nämä vuodet. Sinne radan sai rakentaa niin, ettei sitä tarvinnut kerätä pois.

  Nyt on sitten numero kolmonen (3v) jo vuoden päivät leikkinyt junilla ja eilen sai joululahjaksi muutaman lisäosan ja leikit jatkuu ;) Vähitellen alkaa saada seurakseen myös 1v-veljensä :) On myös mukava pyytää kokoamisavuksi isompia veljiään, jotka ilokseni usein vielä innostuvat itsekin junaleikkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junarata on kyllä ihana juuri muunneltavuuden takia,
   aina voi rakentaa uuden radan :) kivaa on myös se, että siihen
   saa myös autorataosaa :) olen itsekin niin innoissani
   Rakentelemassa ratoja pojan kanssa.

   Poista
 2. Ihana junarata! Niistä tykkää tämäkin mamma. Puuleluissa on oma tunnelmansa kun lapset leikkii niillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vanhanajan tunnelmaa :) junarataleikeistä
   tykkää usein myös tytöt ( äidit ainakin hahahah )

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !