keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukortti 2012
 Tänä vuonna päätin harmaa huumoksessa tehdä kortit harmaaseen pohjaan. Jo lokakuussa yksinkertainen idea korteista oli päässä. Sitten googlettamalla löysin tämän kivan Martha Stewartin
 " leikkurin ", jolla sain aikaan haluamaani lumihiutaletta / pitsiä muistuttavaa kuviota. Juu ei ollut ihan halpa vehje toimituskuluineen, mutta kun idean saan, ei auta kuin tilata, sen tietää mieskin :)  Ja laitteelle on kyllä käyttöä jatkossakin, joten sijoitus mielestäni hahaha. Perus valkoiset kirjekuoret koristin washi- teipillä, joihin olen monen muun bloggaajan tavoin koukussa.


 Ja tässä valmis kortti. Todellinen ajatusvirhe kävi kuvien lukumäärässä sillä muutama kuva piti vielä tulostaa itse, että kaikille saatiin kortti postiin. Ja tätä kirjottaessakin tulee lisää ihmisiä mieleen kenelle kortin olisi voinut postittaa, ensi vuonna sitten :)  Ja viimetippaanhan se korttien postittaminenkin jäi sillä sain ensin juosta useammalla Ärrällä etsimässä joulumerkkejä ennen postilaatikkoon tiputtamista. Julkaisen tämän vasta nyt, että riittää yllätystä korttien saajille :)


13 kommenttia :

 1. Ihana kortti!
  Sinulla noita askarteluideoita riittää. Minäpä teen tilauksen kun tarvitsen meidän tytölle synttärikutsukortit ;)

  VastaaPoista
 2. :) kiitos! Sehän sopii ( jos niitä ei oo kymmeniä haha )

  VastaaPoista
 3. Vitsit oot super taitava <3 Ihana kuva murusesta kortissa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hahah ei ollut kyllä kuvaustuulella.. Yksi ok kymmenien
   joukosta :)

   Poista
 4. Oi kuinka hienot joulukortit! :)

  VastaaPoista
 5. Onpa hienot kortit ja muutenkin blogisi on kyllä kaunis

  VastaaPoista
 6. Kauniit kortit olet tehnyt!

  Yleensä olen askarrellut, mutta tänä vuonna sain idean kuvata kauneimpia joulupakkaustarvikkeita korttiin, tuli ihan kiva ja idea oli nopeasti toteutettu, kun joka tapauksessa kuvasin tarvikkeita blogiin.

  Puut ovat kauniissa kuurassa, toivottavasti ovat vielä viikonloppunakin. Ajattelin viedä muutaman joulukoristeen takapihan omenapuuhun ja jos kuvista tulee kivoja, on ensi vuoden joulukortteja varten jo kuva!

  VastaaPoista
 7. Ihania kortteja! Ja toi leikkuri tekee kyllä tosi nättiä jälkeä!! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Milla :) joo se on tosi hyvä laite!

  VastaaPoista
 9. mistä tilasit tuollaisen leikkurin?? Ihana!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !