maanantai 31. joulukuuta 2012

HAPPY NEW YEAR ♥

KUVAT

    Ihanaa vuoden 2013 vaihtumista kaikille ! 

Vuosi 2012 on ollut aivan ihana ja vakaasti uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Jopa asuntohässäkällä, jonka koimme nyt syksyllä. Olen erittäin onnellinen, että saimmekin jäädä omaan rakkaaseen kotiin. Jaksan iloita siitä joka päivä :)  Meidän ei ollut ilmeisimmin vielä tarkoitus muuttaa pois. Vuonna 2012 teimme muutaman kivan ulkomaanmatkan, joista erityisesti kesän reissu oli mieleenpainuva. Poikamme läheisin ystävä oli perheineen mukana. Kiitos muruille vielä matkasta ♥ Kaikista huikeinta on kuitenkin ollut seurata oman lapsen kehitystä. Ensi askeleensa & sanansa hän oppi jo vuoden 2011 puolella, mutta molemmissa hän on kehittynyt valtavaa vauhtia. Välillä ( siis todella usein ) suu auki pohdin, miten ihmeessä noin pieni ihminen voikin osata asioita & ymmärtää niin paljon. Ja miten rakas hän on. Haikeutta poden siitä, ettei ystäville enää ole samalla lailla aikaa, välillä menee päiviäkin, että ehdin edes soittamaan takaisin. Toivottavasti kaikki ystäväni kuitenkin tietävät miten tärkeitä & rakkaita ovat ♥

Meidän uuden vuoden suunnitelmat on hiukan auki vielä, mies on yhä kipeänä, itsellä myös sellainen olo että flunssa tulossa. Lisäksi väsymys vaan voimistuu, en muista, että poikaa odottaessa olisin ollut näin väsynyt. Meidän perhe ei siis ehkä ole parasta mahdollista seuraa ystäville, joiden piti meille tulla. Katsotaan koheneeko olo tästä, toivottavasti, sillä toki seura on tervetullutta :) Tänään ja huomenna on hiljaisempaa blogissakin, aion nyt vaan todella lepäillä. Jännityksellä odotan miten poika reagoi illalla raketteihin, viime vuonna hän oli niin pikkainen eikä kiinnittänyt niihin huomiota. Itse emme raketteja aio hankkia tänäkään vuonna. Olen vähän sitä mieltä, että rahan haaskausta. En ole ehtinyt miettimään uuden vuoden lupauksiakaan ( joita en kyllä yleensä edes tee ), mutta odotan vuotta 2013 innoissani, vauvan tuoksua ja isoa muutosta perhe-elämäämme ♥ ja ensi kesää ja lomamatkaa. Kroatia houkuttelee tai sitten Italia.. mutta nyt ulkoilemaan, tämä mamma on happihyppelyn & kahvin tarpeessa. Mahtavaa päivää kaikille !

4 kommenttia :

 1. Hyvää uutta vuotta sulle Hanna perheinesi ja kiitos kivasta blogista! Jatka samaan malliin! Linnea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Linnea :) ja kiitos ihanista sanoista!

   Poista
 2. Onnen täyteistä vuotta 2013½

  Olen ollut vähän nuhainen ja silmätkin ovat turvoneet, lieneeköhän vähän allergisuutta kuuselle tai hyasinteille... onneksi tiedossa on rento vuoden vaihteet vietto, jossa vähän nuhaisenakin jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Lumo :) voi kurjuus, toivottavasti oireesi helpottaa pian!
   Voisin nukahtaa ihan just.. Niin kovasti väsyttää!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !