tiistai 4. joulukuuta 2012

BED HEAD ELASTICATE SHAMPOO & HOITOAINE

 Uudet hieman erikoiset pulloni tuovat toivottavasti apua katkeaviin hiuksiini. Niin nämä pullot ainakin lupaavat " Vahvistaa hiuksiasi ennennäkemättömällä voimalla. Sisältää proteiineja ja elastaania, jotka yhdessä vähentävät hiusten katkeilua, tehden hiuksista samalla taipuisat. "

Kävin lauantaina ystäväni kampaamossa ottamassa vähän raitoja & kirkkautta ilmeeseeni, ah miten ihanaa kampaamokäynti tekee. Kiitos murulle :)

Myös pojalla on uusi shampoo, muumi yllätys yllätys. Viikonlopun kauppareissulla pienimies kiikutti sen koriin  ( vanha shampoo olikin kieltämättä lopussa ), joten pitihän se ostaa. Ja se tuoksuu taivaalliselle päärynämehujäälle!  Iski sitten sitä haistettuani himo päärynämehujäähän, mutta mistäs niitä keskellä talvea saa? Ei ainakaan lähikaupasta ! Voi näitä raskaushimoja..2 kommenttia :

 1. Heh, tuli mieleen ekassa raskaudessa loppuajan himo mehujäähän ja erityisesti just tohon päärynän makuiseen. Ja tämä siis tapahtui keskitalvella. Citymarketista niitä löytyi ja kyllä ne vähän vissiin katsoi kun niitä ahkerasti kävin ostelemassa.
  T.Hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, isoissa kaupoissa vois olla siis :) joo niitä on saatava!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !