keskiviikko 28. marraskuuta 2012

XMAS TABLE SETTING

kuvat


Pohdin jo hieman joulun kattausta päässäni. Kattaukseen tulee ainakin havuja, jotta saan sitä kaipaamaani kuusen tuoksua kotiin, sillä minikuusen lisäksi emme hanki oikeaa kuusta tänä vuonna. Vieläkin ajatus kuusituoksusta pyörii silti mielessäni.. myydäänköhän sellaista ?
 Jo monena jouluna peräkkäin olemme reissanneet joulun ympäriinsä ( todella stressaavaa ). Siksi päätimme että tänä jouluna aiomme rauhottua joulunviettoon ilman stressiä, kutsua oman perheeni meille aamupuurolle, katsoa liikuttavan lumiukon ja iltapäivällä sitten suunnata mieheni perheen pariin ( jos seuramme kelpaa .. ), seuraavana jouluna taas toisinpäin. Näin poikakin jaksaa päivän kun saa nukkua päiväunet kunnolla & itse vältyn ylensyönniltä..ehkä :)

ps.Stockmannin jouluikkuna on tänä vuonna erityisen kaunis, poika ei millään olisi halunnut lähteä pois ikkunan ääreltä. Lupasin, että taas huomenna piipahdamme siellä :) Kannattaa käydä ihastelemassa..

2 kommenttia :

 1. Kolmanneks ylimmässä kuvassa oli laitettu ruskalautase alimmaiseks. Ihan kiva idea, äitini on niitä joskus minulle tarjotellut, mutta en ole vielä ottanut vastaan. On niin kovin raskaat, jos niitä on paljon, mutta yhdistettynä muihin näyttävät ihan kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valkoisen kanssa kivat :) Nyt sun täytyy
   ne ottaa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !