keskiviikko 28. marraskuuta 2012

LV ZIPPY COIN PURSE ♥


 Niinhän siinä sitten kävi, että ostinkin itselleni pikkujoululahjan : ) En pystynyt pitämään paketissa jouluun asti. Hävetti kaivaa laukusta kassalla " lompakkopussukka" jota olen käyttänyt tässä viime aikoina hah, ( naisellinen, JUU EI ). Ystävällinen miesmyyjä huomaavaisesti sanoi, ettei uutta lompakkoa ehkä ihan noin täyteen kannata ahtaa.. ( täynnä vanhoja kuitteja ) :) 
Vanha Tiger of Swedenin lompakkoni on hyvässä kunnossa, mutta jäänyt käyttämättä sillä se on liian iso minulle. Tykkään pienistä & näppäristä lompakoista, eli tämä uusi ihanuus on täydellinen siihen tarkoitukseen. Vanha lompakkoni pääsee ehkä uuteen kotiin huutonetin kautta. Joululahja jäi siis vielä liikkeeseen :)6 kommenttia :

 1. Onpas sulla nätti uusi lompsa! :) Mä päätin just eilen, että ostan itselleni synnytyksen jälkeen ihan oman "ponnistuslahjan" ja olen jo tainnyt puoliksi päätyä siihen ihanaan, siniseen denim monogram-huiviin Luikalta. Ah, sen kuvat mielessä luulisi jaksavan pyngertää tässä piakkoin... ;D No joo, ehkä se beebe kuitenkin on se suurin inspis siinä vaiheessa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huivi jää mulla vielä haaveiluun.. Pelottaa se
   Nyppääntyminen :/ ja hinta kauhistuttaa!!
   Mutta ensi vuonna vois harkita.. Keväälle se ois
   Kyllä ihana :) kuullostaa hyvälle se palkitseminen ;)

   Poista
  2. Piipahdettiin illalla Luikkarilla. Vilkaisin ohimennen huiveja ja yksi mallihuiveista oli kyllä TOSI nuppaantunut :-( Eli jos meinaa sitä käyttäkiin, eikä vain pitää koriste-esineenä, niin en kyllä suosittele, paitsi jos niistä kultalankaisista löytyy sopivaa väriä.

   Poista
  3. Mitäs anoppi Luikkarilla :) ?

   Poista
 2. On :) olisi vaan pitänyt hankkia se jo paljon aiemmin :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !