perjantai 23. marraskuuta 2012

lisää inspiraatiota pikku ihmisille...

Ihana hirvilamppu !
Tämän kuvan nähdessäni, tuli entistä enemmän himo hyödyntää lavoja pikku miehen 
sänkyy. Mitää hieman pohtia miten sen saisi rakennettua fiksuiten. Jarruilla olevat 
renkaat alle & lavat valkoiseksi... 
Niin totta :)Siellä se pupuvalaisin istuu :)

KUVAT

4 kommenttia :

 1. Mullakin oli lavoille vaikka ja mitä suunnitelmia, mutta ne ei kauneutensa lisäks ole vaan hirveän käytännöllisiä, ellei sit esimerkiksi hio sitä puuta aivan silkinsileäksi ensin - jos vaikka sänkyä miettii. Kivasti sitten se rosoinen puupinta repii ne kauniit vuodevaatteet ihan rumiksi pinnaltaan :(

  Olin jo syksyllä napannut yhden lavan kotiin yhtä proggista varten, mutta päädyin sitten kuitenkin heittämään sen mäkee nurkista pyörimästä, just ton epäkäytännöllisyyden takia. :D Mut otan hienot tuunausvinkin vastaan, jos joku tietää miten lavasta saa HELPOSTI silkkisen pinnaltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hioa se pitää, ettei irtoa tikkuja :) joo pitää
   Vähän suunnitella miten sen tekis. Ei vaan löydy
   Sopivaa sänkyä ellei sitten teetä. En jaksais antiikkiputiikkeja
   Kierrellä , vaikka sieltä vois kiva vanha puusänky
   löytyä.

   Poista
 2. En ole ennen tänne kommentoinut. Tykkään aivan valtavasti lastenhuone(ja -vaate)postauksista :) Meillä on neljä poikaa, joten erityisesti "poikajutut" kiinnostavat ;) Toki mukavahan sitä olisi vielä joskus päästä pikkuisen tyllerönkin huonetta sisustamaan ;)

  Meillä on myös pohdinnassa poikien sängyt ja mielenkiinnolla jäin pohtimaan tuota "lavasänky"vaihtoehtoa. Meidän tapauksessa laittaisin sellaisen/sellaiset meidän isommille pojille (12v ja 9v). Mietin myös, että mistähän saisi siihen sitten kunnollisen (paksun ja tukevan) patjan.

  Tykkäsin myös tuosta valkoisen ja ruskean yhdistelmästä tuossa huoneessa, jossa on ritarilinna. Meillä on pikkupoikien (3v ja 1v) huoneessa päävärinä valkoinen ja sen rinnalla ruskeaa, punaista, vaaleansinistä ja beigeä. Huoneesta löytyy myös mm.tähtiä, Greengatea ja Mailegia.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiva kuulla :) Huomenna tulossa vähän molempia ;)
   Lavan päälle kannattaa laittaa esim. runkopatja ilman jalkoja. Sillä normaalipatja toki kuluu lavan päällä hankautuessaan siinä. Ja jotenkin siihen lavafiilikseen kuuluu se muhkea patja :) Pojilla lavasängyt on kyllä kivoja, tytölle en sitä laittaisi. Greengate & Maileg, ihania molemmat!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !