maanantai 19. marraskuuta 2012

ihania ostoksia


Tänään suuntasin taas Nougat sisustusliikkeeseen hakemaan Tine K:n "lelukoria". Meillä on samanlainen jo entuudestaan ja kun meillä joskus vielä on ne lastenhuoneet, niin molemmille lapsille on nyt omat korit. Tykkään niistä kovasti. Koreja toki voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen, jos lelujen säilyttäminen niissä kyllästyttää.  Ja alkuun tämä uutukainen toimiikin muussa tarkoituksessa :) Sain ihanilta ystäviltäni lahjakortin syntymäpäivälahjaksi, joten käytin sen nyt -kiitos vaan murut. Korin lisäksi mukaan lähti tämä kaunis koriste, jonka aion ripustaa ulko-oveen roikkumaan. Yksinkertainen & kaunis.

Kuvat on muuten otettu uudella ihanalla kameralla :)
5 kommenttia :

 1. heippa!

  tine k:N tuotteet ovat kyllä syötävän ihania,minäkin haluaisin ne kaikki!
  Mutta sinun blogissasi törmäsin tähän lattiaan miten se on tehty?
  niin ja omistatko ihan ihka oikean tiiliseinän:)?

  T:Yksi sisustukseen ihastunut nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :)

   Kyllä meillä on aito & alkuperäinen tiiliseinä, jonka kaivoimme esiin remontin yhteydessä. Ruiskumaalasimme sen valkoiseksi sitten. Tarkoitat meidän lattiaa?
   Se on alkuperäinen puulattia, jonka kaivoimme ensin laminaatin,SEMENTIN & liima-aineen & useiden maalikerrosten alta. Huh mikä homma, mutta se kannatti.
   Hioimme lattian itse ja vahasimme kuultovalkoiseksi. Olisin itse halunnut vetää lattian Betoluxilla, mutta mies halusi, että puunpinta näkyy. Seuraavassa asunnossa Betoluxia lattiaan, jos se vaan on mahdollista :)

   Poista
 2. Ihania :) Onko tuo kori minkä kokoinen?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !