sunnuntai 11. marraskuuta 2012

GAPOn merkki, jonka niin mielelläni toivoisin Suomeen lastenvaatteiden takia, etenkin ihanien fleece tuotteiden takia. Huhuja Suomeen tulosta olen kyllä kuullut, mutta koska ja onko huhuissa edes perää !!? Pojallamme on ollut todella kätevä & lämmin fleecehuppari, joka ikävä kyllä nyt on jäänyt liian pieneksi. Vielä syksyllä se meni toppaliivin kanssa jotenkin. Yleensä mieheni shoppailee GAP:n vaatteita työmatkoillaan pojalle, mutta seuraava reissu on vasta tammikuussa. Onneksi ihana anoppini suuntaa New Yorkiin tulevalla viikolla :) Ostoslista printattuna tietysti mukaan. Toiveissa lapsille ihanat hupparit :) 
Kuvat : GAP10 kommenttia :

 1. Gapilta voit tilata Suomeen eikä postarit ole pahat. Toimittavat vielä paketin kotiovelle:)

  VastaaPoista
 2. GAPin Suomeentuloa odotellessa voidaan ostokset hoitaa osoitteessa http://www.gap.eu/ :)

  VastaaPoista
 3. Tiedän kyllä, että voi tilata :) Mutta, se ei oo silti sama asia :)
  & jenkeissä ne vaatteet edullisempia

  VastaaPoista
 4. Olen löytänyt ihastuttavan blogisi ja huomannut miten saman tyyppinen maku meillä on :) Minulla on kaksi pientä poikaa ja nyt odotan pientä tyttöä. On ollut mielenkiintoista seurata minkälaisia vaatteita olet hankkinut tyttärellesi. Sisustusjutut kans menee niin yksiin :) Kuulisin mielelläni miten puet pienen poikasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa kuulla :) Mielelläni postailen myös pojan vaatteista.. hormonihuuruissa olen vaan " seonnut " pieniin tytön vaatteisiin ja unohtanut kirjoitella pojan vaatteista. Asia korjataan, lupaan :)
   Tuleeko lapsillesi millaiset ikäerot?

   Poista
  2. 2v 9kk, meillä taitaa olla aika paljon pidempi ikäero.

   Poista
 5. Hm, listalla oli vaan vaaleanpunaista, pitääkö pikku miehellekin jotain tuoda? (toppishan peruttiin)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun jätit kommenttia niin löysin tänne. Tykästyin tähän blogiisi ihan kunnolla :) Todella kaunis koti teillä ja ihanan persoonallinen harmaa pinnasänky! Koska teillä on tyttösen LA?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Veera, pidän myös sinun blogista :) Tyttöä odotellaan helmikuun loppupuolelle :)

   Poista
 7. Ihanat noi hupparit kyllä, fiilistelin itsekin GAPin lastenpuolta, kun oltiin ihan alkuraskaudesta Pariisissa käymässä <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !