tiistai 27. marraskuuta 2012

GAP & CONVERSE tilaukseni..


Anoppi kävi NYC: ssä ja tilasin häneltä muutamia juttuja lapsille. Onneksemme siellä oli kiitospäivän johdosta super alennuksia liikkeissä, joten tuotteet lähti todella edullisesti.
- Kiitos vielä anopille juoksemisesta kaupoissa :)


Tytölle fleece kahdessa värissä & kahdessa eri koossa, niin ihanat ! Ja nämä ihanuudet oli -60% alella, huh! :) + harmaat fleece housut, jotka unohdin kuvata.


Converset minimiehelle, kasvuvaralla ;)  Pojalla on selvästi kasvupyrähdys meneillään, joten jalan kokoa on hankala arvioida kevääksi, mutta nämä kengät ovat sopivat varmasti kesällä tai syksyllä viimeistään. Ja hyvin niillä pysyttiin pystyssä koekäytössä jo :)  Tytölle olisi ihana hankkia mini Converset valkoisina. Pojalla oli tummansiniset sellaiset, roikkuvat nyt pojan sängyn yläpuolella.


Pojalle lisäksi ihana vaaleanharmaa huppari lämpimällä karvavuorella. Super pehmeä & lämmin.

Seuraavia GAP tilauksia mahdollisesti jo ensi kuussa, jos pojan eno suuntaa NYC:iin.
 ( varmasti HYPPII riemusta juosta lastenvaatteiden perässä haha :) Tai viimeistään kun mies lähtee työmatkalla tammikuussa :)

4 kommenttia :

 1. Ihania!
  Ystäväni lähtee NYC:iin keväällä. Olen jo pyytänyt häntä tuomaan Essien kynsilakkoja, mutta kehtaisinkohan pyytää vielä Converset T:lle? Pinkit meillä on, mutta ne ovat jo pienet, F saa periä ne. Paljonko niillä on hintaa NYC:ssa?

  Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Lasten Converset on niin pieni paketti, kysy ihmeessä ;) Nämä maksoi 20€,
   riippuu varmasti paikasta, mutta muutaman euron eroja saattaa olla.
   NYC:iin on niin päästävä vielä joskus itsekin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !