maanantai 12. marraskuuta 2012

BEACH HOUSE


Kun aloimme pakkaamaan muuttoa varten tavaroita, pakkasin mm. neljä jätesäkillistä lakanoita & pyyhkeitä.. luoja! Kaikki valkoisen, harmaan tai beigen sävyssä. Hieman olen hamstrannut niitä..ehdimme kuljettamaan ne väliaikaiseen säilytykseen, sillä väliaikaiseen kotiin olisimme ottaneet vain muutamat mukaan. Nyt pitäisi hakea kaikki säkit ja järjestää ne kaappiin uudelleen ja mahdollisesti hieman inventoidakin ylimääräisiä ( mies kiittää ). Nyt ainakaan muutamaan vuoteen en ole uusia hankkinut, sillä olen itsekin tajunnut, että niitä on aivan liikaa ( pojan lakanoita ei lasketa ). Loppujen lopuksi on ne tietyt lempparit joita käyttää, ja loput jää hyllyn täytteeksi.

BEACH HOUSEN lakanat on niin ihanan pehmeitä & hyvälaatuisia, mutta saatan vain jatkaa haaveilua niistä. Etenkin nuo pitsikoristeiset olisi täydelliset meille.. Vauvalle voisin kyllä hankkia pehmoiset lakanat jossain vaiheessa, sillä lastenlakanoita ei ole koskaan liikaa :) Missähän myydään BH lastenlakanoita, en ole vielä törmännyt ?

En muuten tiedä mitään sen parempaa kuin vasta vaihdetut lakanat ja nukkuminen niissä!

8 kommenttia :

 1. me kun muutettiin 2v sitten, meillä oli mm 40 iso pyyhettä ;) jätettiin niitä vielä laatikkoonkin ja varastoitiin. ei oo vielä kaivattu edes ja siellä ne on edelleen paketissa, ei kukaan varmaan oikeasti tarvitse niin montaa pyyhettä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha juu ei tosiaankaan kaipaa :) pyyhkeitä meillä ei onneksi ole enää niin paljoa, mutta lakanoita riittää naapureillekin ;)

   Poista
 2. Room21:sta ainakin löytyy noita baby settejä ainakin jos netistä haluaa tilata:)

  VastaaPoista
 3. :) meillä myös hirveä määrä pussilakanoita.. tosin ei valkeita tai harmaita vaan kaikenlaisia kirjavia.. pitäisi vaan heittää ne veks kun harvoin tulee sänkyyn niitä enää pedattua. Vieraille joskus :)

  Noista Beach Housen liinavaatteista minäkin haaveilen mutta olen todennut etten ikimaailmassa raaski laittaa niin paljon rahaa pussilakanoihin :( Tilasinkin vastaavan setin Ellokselta! En ole vielä testannut käytössä mutta hyvältä ainakin vaikuttavat... ja Ikeasta ostin taannoin ihanat harmaavalkoiset pussilakanat. Niistä mun onkin pitänyt tehdä postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Taidan tietää ne Ikean lakanat, todella kauniit :) Hmm..Ellokselta millaiset? Heti innostuin täällä, vaikka olen lakana ostokiellosta varmasti seuraavat 10 vuotta. Joo en raaskisi minäkään maksaa lakanoista niin paljoa, edullisemmat ajaa saman asian.

   Poista
  2. Ne Ikean on ihanat.. sellaiset vetoketjulliset (mikä ei hyvä mun vanhempien mankelia ajatellen eli joudun itse silittämään ne :D ).

   Elloksen pussilakanat on nämä:
   http://www.ellos.fi/jersey-pussilakanasetti/342364?N=1z13ys9&Ns=RankValue3|1&Nao=66
   ja nyt löysin myös tällaiset (sopisi pojan huoneeseen?):
   http://www.ellos.fi/criss-pussilakanasetti/365312?N=1z13ys9Z1z141o7&Ns=RankValue3|1&Nao=4

   Poista

  3. TÄYDELLISET noi harmaat.. apua!!! ja niin ihanat noi pojallekin sopivat lakanat :)
   Ja noi harmaat ( Jersey )ois tarjouksessakin... Voi Marja minkä teit :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !