tiistai 16. lokakuuta 2012

VALOISASTI KATTOJEN YLLÄ     Kotimme on tänään ilmestyneessä Kotiliesi- lehdessä, jos kiinnostaa lukea tarkemmin :) 
Jonna Kivilahti & Krista Keltanen kävivät meillä kylässä keväällä. Ihanat blogit muuten molemmilla naisilla, kannattaa tutustua. Hieman jännitti juosta aamusta kauppaan lehtiostoksille ( vasta toisessa kaupassa tärppäsi :) , mutta ihana juttu kokonaisuudessaan ja niin ihana muisto rakkaasta kodistamme. Kiitos !

ps. pikkumies oli hieman kummissaan miten oma auto on päässyt lehteen !
5 kommenttia :

 1. Samin ottamat kuvat teidän asunnosta on kyllä parempia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No s: n ottamat kuvat oli vähän eri tarkoitukseen :) kuvia oli palljon.. Toimitus valinnut juttuun sopivat luulen :) krista on ihan huippu kuvaaja :) katso blogista ;)

   Poista
  2. Juu tiedän hänen blogin ja ymmärrän kuvien eritarkoituksen :-)

   Poista
 2. Hei ihana blogi sulla, onnea tulevasta pienokaisesta. Ootteko jossain vaiheessa myymässä teidän bugaboot? Minkäväriset ne on? Ja oletko ajatellut jtn hintaa? Olisin kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos :) vielä harjoittelua kaikessa haha :) juu myymme kyllä vanhat pois, kankaat on musta/ harmaat. Uusille vaunuille tarve on helmikuussa joten luulen, että niihin aikoihin siis. Milloin sinulla on tarve? Voit laittaa s-postia : whitefeatherdream@gmail.com niin vastailen sitä kautta :) ja kiitos vielä ihanasta palautteesta <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !