keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Matto - Tine K home & muutto stressiä...


Väliaikainen asuntomme, johon meidän oli tarkoitus muuttaa nyt tulevana viikonloppuna ei olekaan vielä muuttokunnossa ( remontti kesken ) ja nyt jännitän raskaushormoneissani ehtiikö se valmiiksi seuraavaksikaan viikonlopuksi, jolloin asuntomme pitää olla tyhjä!! No pääsemme varmasti muutamaksi yöksi anoppilaan, mutta mihin tavarat!! No en mieti sitä vielä...  vaan haaveilen ennemmin siitä oikeasta kodista, jonka löydämme toivottavasti pian. Uuteen kotiimme tulee todennäköisesti Kivik - valkoinen sohva IKEAsta ja koska haluan kontrastia kotiimme ettei kaikki ole liian kliinistä haaveissa on ollut harmaa matto sen kanssa. Bingo.. kävin piipahtamassa Nougat:n sivuilla ja Tine K homen uutuuksissa on juuri sellainen matto jota olen mielessäni ajatellut. Täydellinen kitin sävyinen juuttimatto. Mattoa ei voi vesipestä, eli se on ehkä ainoa huoleni. Täytyy käydä katsomassa ihan paikan päällä. Niin ja sain ihanilta ystäviltäni syntymäpäivälahjaksi mm. lahjakortin Nougat- liikkeeseen, eli hyvä syy poiketa jo ihan senkin takia :)

Kuva : Nougat

7 kommenttia :

 1. Nätti matto ja mäkin mietin tota Kivikin valkoista sohvaa :) ainakin meille tulee saman mallinen divaanimoduluuli jos ei koko kompleksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo divaaniosa on kiva, mutta en tykkää niistä käsinojista yhtään. Eli yksittäisiä osia 2 divaaniosan lisäksi :) haha jos mahtuu. Tai sitten jostain vastaavan tyylinen, mutta valkoisena anyway :)

   Poista
 2. Haha, ton matonkin meinasin lätkästä aamuiseen kollaasiin, mutta se ei mahtunut :DD

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä muuttoon! Itsellä kans muutto ja remppa takana! Tai no, remppa vielä hieman kesken. Näissä raskaushormooneissa välillä on kestämistä, kun haluaisi, että tämä näyttäisi jo kodilta! Hankintalista vaan kasvaa, mutta koska sitä kerkeää kaupoille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ansku :) tsemppiä kaivataan, juu muistan niin elävästi sen hetken kun laitokselta palattiin käärön kanssa ja jalkalistat jne. puuttui.. Saa nähdä
   Miten nyt käy, ollaanko väliaikaisasunnossa vain keskellä remonttia :) tsemppiä remonttiin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !